ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU

ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU

E nevoie de un sat intreg sa cresti un copil! @ Semimaraton Casa Buna Sânpetru ~ 2024

Dată: 25 May 2024
Mai mult decât o competiție, Semimaraton Casa Buna Sânpetru are o misiune umanitară. Toate fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment vo
[ Show more ]

12

Galantomi:

36

Donații:

3,919 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Mai mult decât o competiție, Semimaraton Casa Buna Sânpetru are o misiune umanitară. Toate fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment vor fi direcționate către educația copiilor din comunitatea noastră. Ne propunem să îi sprijinim pe cei care au nevoie de ajutor suplimentar cu temele, să deschidem uși către educație pentru copiii care nu au avut șansa de a merge la școală și să integram copii în programul “A doua șansă”. Astfel, crosul nostru devine nu doar o oportunitate de a alerga și de a te bucura de sport, ci și un mijloc prin care putem face o schimbare pozitivă în viețile celor din jur. Sport pentru oameni și oameni pentru sport devin cuvintele noastre de ordine, iar fiecare pas pe traseul nostru contribuie la un viitor mai luminos pentru comunitatea noastră!

Alăturați-vă nouă în 2024 pentru o nouă ediție a Semimaratonului Casa Bună Sânpetru, căci împreună putem transforma fiecare alergare într-un pas către schimbare și speranță!